Cecilia Adoree draagt een Familiegeheim bij

Cecilia Adoree draagt een familiegeheim met zich bij. Het is namelijk zo dat zij een zus en een broer heeft. Al heten zij Hoezen van hun achternaam ipv Adoree. Dan is haar moeder opnieuw getrouwd denk je na haar. Maar zit toch blijkbaar anders. Door onderzoek te doen blijkt volgens Telefoongids en Facebook dat zij de enige in Nederland is die Adoree heet. Haar vader woont dus ook niet meer in Nederland, maar waarschijnlijk in Frankrijk. Cecilia Adoree is de enige nederlander die zo heet. Maar om die reden heeft deze site haar gemaild (we kennen elkaar persoonlijk) en ernaar gevraagd hoe dit zit. Maar geen mail terug ontvangen, terwijl we elkaar kennen. Dus dan wil ze het gewoon niet vertellen wat ook logisch is. Maar als ze het niet wilt zeggen, draagt ze dus een familiegeheim met zich bij. Er is blijkbaar iets in haar familie wat men niet mag weten. Het is dus niet standaard, opnieuw getrouwd en 2 kinderen gekregen. Maar is meer gaande. Al is het natuurlijk prive. Mensen hoeven het natuurlijk ook niet te weten. Maar toch draagt bij een familiegeheim met zich bij.