Nieuw: Betere Contact pagina en Anoniem Uploaden

Er zijn 2 dingen gewijzigd op deze site. Het eerste is de Contact pagina. Die is enorm uitgebreid. Voorheen had je aparte pagina’s waar je een link kon sturen, apart contact kon opnemen, aanmelden voor een interview enz. Nu is dat allemaal ondergebracht onder 1 pagina in de Contact pagina in het menu. Verder is Uploaden verandert in Anoniem Uploaden. Mensen kunnen dan anoniem een foto of video uploaden van een BN’er. Hoever het gaat maakt dan niks uit. Er wordt in eerste instantie niks gepubliceerd. Pas alleen als het verantwoord is. Dus stel dat jij een illegale foto hebt en vrij ver gaat, dan kan je de site altijd op de hoogte brengen door de foto op te sturen, zodat ie van het bestaan af weet. En aangezien het dan te ver gaat, wordt het toch niet gepubliceerd waardoor bezoekers anoniem kunnen blijven. Is het bv een instagram foto, dan wordt het misschien wel gepubliceerd. Maar los daarvan blijven bezoekers altijd anoniem. Een foto anoniem uploaden kan bij Anoniem Uploaden in het menu.