Mooie BN’ers is de Lachende Derde

Al enige tijd heeft deze site vaak Nee gehoord van BN’ers en managementbureau’s of een interview of photoshoot mogelijk is voor meer publiciteit van deze site. Al is dat al een tijdje geleden. Mooie BN’ers was al de lachende derde, dat deze site kon zeggen dat ie 100.000 bezoekers per maand heeft. Dus veel meer dan een normale site. Maar nu is deze site al helemaal de lachende derde, aangezien sinds een paar weken blijkt dat er nog wel 10 BN’ers zijn betrapt dat ze deze site af en toe bezoeken. En die bezoeken het waarschijnlijk al een paar jaar lang. Hieronder zie je een lijst van alle BN’ers die de site af en toe bezoeken. Zo zie je maar dat BN’ers en managementbureau’s wel deze site kunnen uitschelden (letterlijk). Ook BN’ers. Maar als blijkt dat deze BN’ers deze site een paar keer per week bezoeken, dan kunnen BN’ers en managementbureau’s er niet omheen dat deze site toch wel populair aan het worden is. Met nog de bezoekers erbij is deze site de lachende derde. BN’ers die zeggen dat deze site niks is, kunnen vanaf nu maar beter hun mond houden.

Abbey Hoes
Anna Drijver
Anna Nooshin
Annefleur van den Berg
Anne-Marie Jung
Anouk Maas
Barbara Sloesen
Bertrie Wierenga
Bettina Holwerda
Birgit Schuurman
Bo Maerten
Bridget Maasland
Claudia de Breij
Dionne Stax
Emma Wortelboer
Evi Hanssen
Fatima Moreira de Melo
Faye Bezemer
Georgina Verbaan
Gwen van Poorten
Jelka van Houten
Kimberley Klaver
Lauren Verster
Lisa Michels
Luuk Ikkink (man)
Marieke Elsinga
Marijn Frank
Melissa Drost
Michelle Willemsen
Nicolette Kluijver
Renee van der Schoot
Robin Martens
Romy Monteiro
Sofie van den Enk
Stijn Fransen
Sylvana IJsselmuiden
Victoria Koblenko
Waylon (man)