Michelle Willemsen en andere BN’ers blijken de Site Eigenaar heel Goed te Kennen

De site eigenaar heeft natuurlijk al met veel BN’ers gesproken. Maar dat is altijd doordat je ze toevallig ergens tegen komt en weten dat ze al bekend zijn. Maar zo heeft de site eigenaar ook een paar BN’er ontmoet, waarbij de site eigenaar ook echt contact met die BN’er had. En dan niet 2 minuten, maar wel een uur lang contact en gesproken. Allemaal in prive sfeer. Daarom kan de site er niet zo heel veel over vertellen. Michelle Willemsen en de site eigenaar blijken elkaar heel goed prive te kennen. Tenminste we hebben elkaar wel een uur met elkaar gesproken 4 jaar geleden. Meer kan deze site er niet over vertellen. Ze was toen nog onbekend. Het kan zijn dat zij het niet is, maar die kans acht de site eigenaar heel klein. Zij heette toevallig ook Michelle en zag er precies zo uit als dat zij eruit ziet. Verder heeft deze site ook een keer goed contact gehad met Maxime Meiland. Zij was toen ook nog onbekend. En een keer een avond contact gehad met Sanne Langelaar en Nienke de la Rive Box. Ook met beiden persoonlijk contact gehad. Al waren ze ook toen nog niet tot nauwelijks bekend. Maar het grappige met Michelle Willemsen is, is dat zij een vaste bezoeker van deze site is. Dus heeft de site eigenaar in het verleden een uur lang contact gehad. Heeft zij nu indirect contact met mij weer door iedere keer deze site te bezoeken. Wel kan de site eigenaar vertellen dat zij best wel van de site eigenaar gecharmeerd was. Al deze BN’ers hebben in het verleden ooit een foto gehad via instagram in de DM. Dus ze kunnen altijd kijken naar die foto van de site eigenaar om te kijken of ze mij nog herkennen. Zo niet, dan maakt het niks uit. Ze hebben natuurlijk wel meer mensen ontmoet. Sanne Langelaar ontmoet in 2012, Nienke de la Rive Box in 2013, Maxime Meiland in 2016 en Michelle Willemsen in 2017 in prive sfeer toen ze nog niet tot nauwelijks bekend waren. De site eigenaar heeft Nienke de la Rive Box en Sanne Langelaar een keer gevraagd of ze mij kennen. Maar ze ontkennen in alle toonaarden. Ze logen toen, aangezien ze toen gewoon hun voornamen en achternamen zeiden. Michelle Willemsen en Maxime Meiland kunnen altijd via de Contact pagina vragen waar de site eigenaar ze van kent. Wel moeten ze een fotocheck doen om te laten zien dat het geen fakers zijn.