Iets Bizars omtrent Kleren Uit doen bij Bridget Maasland en Georgina Verbaan

Gisteren bij Het Perfecte Plaatje moesten de BN’ers zichzelf portretteren nav het namaken van een oude album cover van een bekend artiest. Zo zouden Bridget Maasland en Georgina Verbaan naakt moeten (bedekt). Alleen deden ze heel moeilijk in het programma. Bridget zei sowieso al niet naakt te gaan op de foto. Al had ze dat wel gemoeten. Maar er zou dan niks te zien zijn (bedekt). Hetzelfde als bij Georgina Verbaan. Die ging wel naakt, maar er was niks te zien (zie foto bij eerder bericht). Maar ze deden echt heel moeilijk allebei. Bridget wou totaal niet en Georgina met heel veel schaamte. Maar waarom? Bridget Maasland en Georgina Verbaan hebben allebei in de Playboy gestaan. Georgina ook een tijd terug voor de Linda Magazine. En Bridget heeft zelfs een paar bedekte naaktfoto’s (prive) ooit op haar instagram geplaatst. En dan deden ze nu allebei heel moeilijk om hun kleren uit te trekken. Beetje vreemd.