Robin Martens en Victoria Koblenko kunnen Zomenteen Niet meer naar de Kapper

Goed nieuws voor Nederland. De Eerste Kamer heeft een akkoord gegeven om het zogenoemde 2G beleid in te voeren. Over een paar weken kunnen alleen gevaccineerden naar niet-essentiele winkels en niet-essentiele dienstverleningen. Onder dat laatste vallen ook de kappers. Daar kom je alleen binnen als je gevaccineerd bent of corona hebt gehad. En dat is balen voor Robin Martens en Victoria Koblenko (en alle ongevaccineerden) die ongevaccineerd zijn. Zij kunnen zometeen niet meer naar de kapper. Hun haren zouden ze over de grond mee moeten slepen als het misschien te lang wordt. Voor Victoria Koblenko is dit mega balen. Zij heeft wel eens gezegd 1 of 2 keer per maand naar de kapper te gaan. En dat zit er voor haar dus niet meer in. Naar de kapper is gewoon verleden tijd. Ze zou het voortaan zelf moeten knippen en kleuren. Ook nam ze af en toe een massage. Maar dat is voor haar ook verleden tijd en veel BN’ers die zich niet laten vaccineren. Over een paar weken gaat het 2G beleid in. En maar goed ook. Ongevaccineerden zorgen er immers voor dat ziekenhuizen overvol raken, theaters en bioscopen daarom nu dicht moeten met alle schade van dien. En alleen maar omdat ongevaccineerden geen prikje willen halen. Bizar. Daarom heeft deze site ook geen medelijden met ongevaccineerden. Het is gewoon heel simpel. Haal gewoon een prikje, dan kan je overal naar binnen. En als iedereen gevaccineerd is, dan wordt het 2G beleid gewoon weer afgeschaft. Robin Martens en Victoria Koblenko kunnen zometeen niet meer naar de kapper of gewoon even naar een winkel gaan. Dan moeten ze maar even een prikje halen.