Antwoord op een Vraag in de Mail over Photoshoots voor deze Site

Deze site kreeg vanavond een bericht van iemand waarin diegene een vraag had omtrent photoshoots voor deze site. Je weet immers dat Mooie BN’ers graag een photoshoot met een BN’er wil doen. Ondanks dat jullie het al weten waarom, zal deze site nogmaals het vertellen om antwoord te geven op de vraag van een bezoeker. Het is zo dat als je populair in de media wilt worden (om meer bezoekers te krijgen), dan kan dat op 2 manieren. 1 is door met een nieuwsbericht in de media te komen, als je bv een exclusief nieuwtje hebt. Maar daarbij moet je maar geluk hebben dat de media dat overneemt van je site om zo bezoekers te krijgen. Het tweede is door een photoshoot te doen of een interview. En met name een sexy shoot heeft veel impact. Omdat er geen houdbaarheidsdatum op zit, zoals bij shownieuwsberichten, blijven mensen naar zo’n sexy shoot kijken van een BN’er. En als deze site exclusieve foto’s kan bieden met een eigen shoot van een BN’er + de site volwaardiger wordt gezien omdat een BN’er wat voor je heeft gedaan, dan krijg je daardoor als site enorm veel populariteit + veel extra bezoekers voor een hele tijd. Daarom zou deze site graag een photoshoot met een BN’er willen doen. Maar die kans is megaklein, omdat het bij managementbureau’s draait om bekendheid van die media en vriendjespolitiek met het management. Dus een shoot via een manager zal nooit lukken. BN’ers zouden alleen zelf kunnen reageren via deze site (bij Exclusief => Geld verdienen voor BN’ers) om een photoshoot voor deze site te doen. De persoon vroeg zich af wat het oplevert. In de vorm van geld maximaal 100 euro, aangezien het normaal gratis gedaan wordt door BN’ers wegens de vele promotie wat die persoon krijgt. Met name met een sexy shoot. Dus de BN’er doet het niet alleen voor dat bedrijf/blad/site, maar ook voor zichzelf om zo heel veel publiciteit te genereren. Verder was de vraag waarom deze informatie niet op de site staat. Dat staat in elk nieuwsbericht en bij Exclusief => Geld verdienen voor BN’ers in het menu. Toch wou deze site nog even zeggen dat de persoon geen e-mailadres had achtergelaten waardoor er ook niet beantwoord kon worden. Maar aangezien het wel belangrijk was, werd het hier even vermeld. Maar mocht iemand weer reageren zonder e-mailadres achter te laten waar op geantwoord moet worden, dan zal de site niet antwoorden. Je e-mailadres niet achter laten moet alleen als deze site niet terug hoeft te mailen. Maar als deze site terug moet mailen, is een e-mailadres invullen dus verplicht. Gebruik desnoods een e-mailadres met een fakenaam als je je eigen e-mailadres niet op durft te geven. En de vraag was waarom de site eigenaar niks over zichzelf op deze site vertelt wie hij is. Heel simpel, anders gaan mensen mij misschien stalken als ik een naar bericht over een BN’er schrijf. De persvrijheid moet daardoor niet beinvloed worden als ik zelf in gevaar anders kom. Maar BN’ers hebben vorig jaar een mail via instagram ontvangen, waarbij een foto van mezelf heb gestuurd. Dus als een BN’er een shoot wil doen, dan weten ze hoe de site eigenaar eruit ziet.