Victoria Koblenko wil zich Niet laten Prikken, maar wil wel Overal naartoe kunnen

Victoria Kobloko uit zich enorm op instagram om het feit dat ze zich niet wil laten vaccineren, maar dat ze het idioot vindt dat ongevaccineerden de toegang wordt geweigerd. Bij haar dus ook. En die frustratie uit ze op haar instagram, dat ze bang is dat we in een toekomst te leven met qr codes en id bewijzen. Dat klopt ook wat zij zegt. Maar weet wel dat als ongevaccineerden overal toegang zouden krijgen, dan zouden heel veel mensen in het ziekenhuis komen die het willens en wetens doen door geen prik te nemen. Iemand met hartklachten kan dan niet geopereerd worden, omdat een persoon zich niet heeft laten vaccineren willens en wetens. Als mensen zich niet willen laten vaccineren, moeten ze het zelf weten. Maar als Victoria Koblenko zegt dat ze overal naartoe wilt gaan, dan gaat dat een stap te ver. Tevens is het ook zo dat als alle ongevaccineerden, gevaccineerd zijn de kans groot is dat de qr codes dan verdwijnen. Dus we kunnen wel klagen dat ongevaccineerden nergens naartoe kunnen en gevaccineerden qr codes moeten gebruiken. Maar als ongevaccineerden gewoon even een prik halen, kunnen ongevaccineerden overal terecht zonder qr codes. Zo simpel is het.