Veel BN’ers Boos dat Theaters dicht moeten

Onder andere Tanja Jess, Anouk Maas en Bettina Holwerda staan nu uitgebreid stil dat de theaters na vanavond dicht moeten en zij vandaag hun laatste voorstelling moeten spelen. Wel mogen ze weer over 3 weken open. Hopen ze. Maar toch laten ze indirect weten niet leuk te vinden. En dat klopt ook. Want alles (winkels, museau, enz) kunnen gewoon overdag open. Maar bioscopen en theaters zijn alleen ‘s avonds open. En daardoor moeten theaters alsnog dicht. Ook al zouden ze tot 5 uur open mogen zijn. Er is niemand die naar een middagvoorstelling gaat. Maar dat weet de overheid heel goed. Dat heeft meer met geld te maken, wat in het bericht hieronder te lezen is. Maar BN’ers zijn niet blij dat de cultuursector (theaters en bioscopen) weer keihard aangepakt worden, omdat het geen prioriteit heeft volgens de regering.