Krijgt Mooie BN’ers ook nog een Leuk Cadeau’tje?

Het is volgende week Sinterklaas. Mooie BN’ers is dit jaar wel stout geweest door sexy foto’s te publiceren. Maar jullie hebben ervan kunnen genieten. Sinterklaas ook trouwens :>. Bezoekers hebben kunnen genieten van de foto’s en het nieuws. BN’ers ook. En die hebben nog zelfs veel publiciteit gekregen met de sexy foto’s die hier gepubliceerd stonden. Maar daarom de vraag of de site eigenaar van Mooie BN’ers ook een leuk cadeau’tje krijgt. En dat hoeft dan geen cadeau’tje te zijn. Het kan van alles zijn. Bezoekers en BN’ers kunnen bv een Foto Donatie doen door een sexy foto van een BN’er te sturen, waar de site niks van af weet. BN’ers kunnen desnoods een exclusieve foto sturen die ze niet op hun instagram willen publiceren. Al die foto’s worden toch niet gepubliceerd en ze blijven anoniem. Desnoods zonder hoofd. Een Foto Donatie kan gedaan worden via de Upload pagina in het menu. Ook kunnen bezoekers en BN’ers bv deze site een mail sturen via de Contact pagina in het menu om te zeggen hoe leuk deze site bv is. En BN’ers kunnen bv ook zeggen wie ze zijn, zodat deze site weet welke BN’ers deze site bezoeken. Er wordt dan ook niks gepubliceerd. Op die manier kunnen bezoekers en BN’ers de site verwennen. Sinterklaas komt zometeen door jullie schoorsteen. Maar Mooie BN’ers krijgt niks omdat deze site geen schoorsteen heeft. Dus dan moeten jullie het maar doen. Gun deze site ook een keer wat. Mooie BN’ers verdient immers geen geld met deze site. Dus mocht je als bezoeker of BN’er iets leuks in petto hebben, laat van je horen via de Upload en Contact pagina.