Vul de Enquete (nogmaals) in. Je helpt de site hiermee!

Deze site had sinds maandag een bezoekersenquete op de site staan. Veel mensen hebben daar op gereageerd. Maar door technische problemen is het toen niet goed binnen gekomen. Daarom moeten die mensen nogmaals de enquete invullen, om de site te helpen wat voor soort mensen deze site bezoeken. Bezoekers die maandag het hebben ingevuld, moeten het nogmaals opnieuw invullen. Bezoekers die het gisteren hebben ingevuld waarbij ze de eerste letter van hun naam moesten aanvinken, hoeven niet in te vullen. Die zijn goed binnen gekomen. Dus als je afgelopen maandag de enquete hebt ingevuld, moet je het nogmaals invullen. En natuurlijk ook door mensen het nog in moeten vullen. Doe het, want je helpt de site hiermee om te kijken wat voor soort mensen deze site bezoeken. Er wordt niks gepubliceerd en je blijft dus anoniem. Dus vul het hieronder in als je het nog niet hebt gedaan.

Soorten Bezoekers
Ik ben een...
Wat is je leeftijd ongeveer?
Ik heb
Ik heb
Ik ben een
Ik bezoek deze site om...
Ik kijk
Ik kijk
Ik bezoek deze site
Ik ben
Ik ben
Weet je hoe de site eigenaar eruit ziet (door een foto ooit via instagram te hebben ontvangen)
Ik heb deze site gevonden
Ik ben tevreden met mijn lichaam
Ik heb een Tatoeage
Mijn facinatie voor BN'ers komt door
Mijn geslachtsdeel/bikinilijn