Vul hier de Bezoekers Enquete in!

Hieronder vind je een bezoekersenquete. Deze site wil graag weten hoe elke bezoeker van de site ongeveer is, zodat de site weet wat voor soort bezoekers deze site bezoeken. Je doet het dus om deze site te helpen. Dus vul hieronder de bezoekersenquete in en vul alles naar waarheid in. Als de site weet wat voor bezoekers deze site bezoeken, dan kan de site de content daar op aanpassen, waardoor de site nog beter wordt. Je blijft anoniem en er wordt niks gepubliceerd. Alleen de site eigenaar krijgt het te zien. Dus vul de enquete hieronder in om een bezoekersprofiel van elke bezoeker te krijgen.

Soorten Bezoekers
Ik ben een...
Wat is je leeftijd ongeveer?
Ik heb
Ik heb
Ik ben een
Ik bezoek deze site om...
Ik kijk
Ik kijk
Ik bezoek deze site
Ik ben
Ik ben
Weet je hoe de site eigenaar eruit ziet (door een foto ooit via instagram te hebben ontvangen)
Ik heb deze site gevonden
Ik ben tevreden met mijn lichaam
Ik heb een Tatoeage
Mijn facinatie voor BN'ers komt door
Mijn geslachtsdeel/bikinilijn