BN’ers zijn Verplicht zich te Laten Vaccineren

Vandaag is besloten door het kabinet dat misschien mensen op werk en winkels niet welkom zijn als ze niet gevaccineerd zijn (2G). Maar wat wel zeker is dat ze binnenkort het 2G beleid (Gevaccineerd of Genezen van Corona (niet bij testen) willen toepassen op alle evenementen, theaters, tv opnames en de rest van de cultuursector. Dat betekent dat BN’ers die bv geboekt worden voor een tv programma, voor een concert of wat dan ook, niet uitgenodigd of geboekt kunnen worden als ze niet gevaccineerd zijn. Ze lopen dan letterlijk hun brood mis. Laten BN’ers zich niet vaccineren, dan krijgen ze gewoon grof weg geen inkomsten meer. Dus het verplicht laten vaccineren is bij BN’ers gewoon nu een feit. Ook is het zo dat het nog een aantal weken duurt voordat je immuun bent en met de coronapas overal naar binnen mag. Dus als BN’ers dit lezen en niet gevaccineerd zijn, dan moeten ze nu per direct zich aanmelden voor vaccinatie. Anders hebben ze gewoon geen inkomsten over een tijdje. Klinkt grof, maar is nou eenmaal zo. Zo blijkt uit de statistieken van nu en vorige week dat van alle ziekenhuisbedden met covid patienten, 80 procent bestaat uit ongevaccineerden van 1.5 miljoen mensen. 20 Procent zijn gevaccineerden op een bewonersaantal van 15 miljoen mensen. Dan is het ook logisch dat vaccineren wordt bemoedigd en de ongevaccineerden worden aangepakt. Want zo blijkt ook uit statistieken op het internet dat het aantal mensen wat gevaccineerd in het ziekenhuis ligt, maar iets hoger is dan mensen die met influenza (normale griep) in het ziekenhuis liggen. Dus door vaccinatie wordt corona in de toekomst een normale/heftige griep. Los van de coronapillen die nog op de markt komen, waarbij je 90 procent minder kans hebt om in het ziekenhuis te komen als je positief getest bent en meteen die pillen slikt. Dus als je een BN’er bent, laat je NU per direct vaccineren. Anders komt er gewoon geen brood op de plank.