Enquete: Vul deze Enquete (nogmaals) in om een Bezoekersprofiel te krijgen

Deze site heeft een fout gemaakt toen mensen de enquete gingen invullen. Zonder nickname bij een enquete blijkt het 1 grote chaos te worden. Een bezoekersprofiel van elke bezoeker maken zat er dus niet in. Daarom moet het nogmaals opnieuw ingevuld worden. En natuurlijk ook door mensen die het nog niet hebben ingevuld. Maar belangrijk is de eerste vraag. Daar moet je de eerste letter van je voornaam en achternaam invullen (Dus als je Jan Dirksen heet, moet je JD intypen). Op die manier is er een naam/nickname aan de bezoekersprofiel gekoppeld. Anders wordt het 1 grote chaos. Hou het echt bij de eerste letter van je voornaam en achternaam. Anders wordt het weer een chaos voor de site. Het wordt NIET gepubliceerd en je blijft anoniem. Het is alleen voor de site eigenaar bedoeld om te kijken wat voor soort mensen deze site bezoeken. Er staan serieuze en minder serieuze vragen. Maar antwoord naar waarheid. Vul hieronder de bezoekersenquete in. Je helpt de site hier enorm mee, om te kijken hoe een gemiddelde bezoeker hier is. Dus vul de enquete hieronder in.

Soorten Bezoekers
Ik ben een...
Wat is je leeftijd ongeveer?
Ik heb
Ik heb
Ik ben een
Ik bezoek deze site om...
Ik kijk
Ik kijk
Ik bezoek deze site
Ik ben
Ik ben
Weet je hoe de site eigenaar eruit ziet (door een foto ooit via instagram te hebben ontvangen)
Ik heb deze site gevonden
Ik ben tevreden met mijn lichaam
Ik heb een Tatoeage
Mijn facinatie voor BN'ers komt door
Mijn geslachtsdeel/bikinilijn