BN’ers willen niet zo snel Toegeven Deze Site te bezoeken

Deze site komt regelmatig BN’ers tegen. Maar zo had deze site eentje gevraagd of zij het bezocht (staat niet in de BN’er lijst). Maar zij herkende de site per direct, terwijl de site eigenaar voor het laatst een jaar geleden een tip mail heeft gestuurd omtrent het bestaan van Mooie BN’ers. Maar ze werd zenuwachtig omdat ik voor haar neus stond. En zei het niet te kennen. Waarschijnlijk wil ze niet toegeven dat ze een vaste bezoeker is. Daarom kan je er dus alleen maar achter komen door ze te betrappen, zoals bv met die jeugdfoto’s. Als je ze letterlijk zou vragen, dan bestaat de kans dat ze het in alle toonaarden gaan ontkennen. Maar waarom? Dat blijft een raadsel. Deze site heeft de site aan tig mensen laten zien bij uitgaansgelegenheden. Maar die vonden het heel normaal en niks mee. Of BN’ers anoniem willen blijven. Of om een andere reden. Het zei zo. Maar daarom zal de site niet meer zo snel een BN’er aanspreken of zij een vaste bezoeker van de site is. Ze zullen blijkbaar toch alles ontkennen. De enige personen die de site eigenaar wel kan aanspreken, zijn de BN’ers in de BN’er lijst bij Exclusief, waarvan deze site achter is gekomen dat ze wel degelijk de site bezoeken. Maar los daarvan gaat het ook nergens over. Maar als je gewoon een simpele vraag stelt en ze zitten glashard voor je neus te liegen en zenuwachtig te doen, is dat natuurlijk wel een beetje vreemd.