Kan een BN’er zich Bekend maken Zonder Hoofd?

Deze site weet door slimme trucjes welke BN’ers deze site bezoeken. Dat is te zien bij “Deze BN’ers bezoeken Mooie BN’ers” in het menu bij Exclusief. Maar deze site heeft nooit een letterlijke bevestiging gehad. Dus een privefoto van die BN’er in levende lijve dat zij deze site bezoekt. Daarom de volgende vraag. Welke BN’er zou een privefoto willen sturen van zichzelf met kleren aan (zonder hoofd), om te laten zien dat zij echt deze site bezoekt. Door geen hoofd mee te laten fotograferen, blijf je natuurlijk anoniem. Aan het lichaam (met kleren aan) kan de site echt zien dat EEN BN’er (niet weten wie) deze site bezoekt. Het gaat dan niet om het feit welke BN’er deze site bezoekt. Maar dat je dmv een foto letterlijk een beeld hebt dat die BN’er echt deze site bezoekt op het moment dat die persoon deze site bezocht. Van letters gaat het dan over in echt beeld. Hoop dat een BN’er een foto van zichzelf kan maken (zonder hoofd) en op zou willen sturen naar deze site, om te zien dat een BN’er deze site bezoekt. De foto kan dan opgestuurd worden via Uploaden in het menu. De site wil dit graag, omdat de site eigenaar weet dat veel BN’ers deze site bezoeken. Daar wil de site eigenaar nu ook een keer echt bewijs van zien. Dus als je een BN’er bent, stuur een foto.