Mooie BN’ers gaat BN’ers niet meer Preuts of Egoistisch noemen

Mooie BN’ers heeft de afgelopen paar jaar vaak berichten geschreven dat BN’ers over het algemeen egoistisch zijn en preuts. Maar dat is nu verleden tijd. Als het misschien heel zelden gezegd wordt, dan is het voor die persoon bedoeld en niet over de BN’ers algemeen. Dit doet de site om zo netter over te komen, aangezien bij youtubekanalen zoals Roddelpraat en Yvonne Coldeweijer te zien dat als zij zo doen, bezoekers/kijkers daar niet echt van gediend zijn. De site eigenaar kan dit wel vinden, maar je hebt met meningen te maken van duizenden mensen. En dan moet de mening van een journalist niet de boventoon voeren. Als er iets gemeld wordt en geeft misschien een beetje een mening, dan is het puur voor die BN’er bedoeld en niet meer over BN’ers in het algemeen. En de woorden egoistisch en preuts zullen dan niet meer gebruikt worden. Ook zullen nauwelijks meer de woorden leugenaars genoemd, dat deze site soms zei dat BN’ers vaak liegen om op te vallen in de media. De site eigenaar blijft dat wel vinden. Maar gaat ook niet meer vertellen in berichten. Nieuwsberichten blijven gewoon wat algemeen en af en toe een keer een mening over die BN’er en niet over BN’ers in het algemeen. Ze zullen niet meer in hokjes gestopt worden. Dit heeft de site nu een paar jaar gedaan. En nu is het wel klaar. Wel blijft de site er zo over denken over die BN’ers. Maar gaat het niet meer in nieuwsberichten zetten.