BN’ers kan je Volgen door een Lek op Instagram

Mooie BN’ers heeft een lek ontdekt waardoor je BN’ers kan volgen wat ze doen. Tenminste wat ze op dat moment aan het doen zijn. Het gaat vrij ver, waar BN’ers niet om hebben gevraagd. Zo kan je zien of een BN’er zit te internetten, de telefoon uit heeft staan of even wat anders aan het doen is. Het zit zo dat als je dit bij een BN’er onopgemerkt wil doen, dan zal je haar een DM moeten sturen via Instagram naar die BN’er. Als een BN’er niet reageert is er niks aan de hand. Maar reageert een BN’er op een mail van een vreemde, dan kan de mailer daarna voor altijd zien via de DM lijst of een BN’er de status op actief heeft staan, telefoon uit staat. Of er staat dat zij 13 minuten geleden actief was. Onbekende nederlanders kunnen dat allemaal bekijken. En alleen maar doordat een BN’er 1 keer op een mailtje heeft gereageerd. Het is onbekend of dit bij de app zo is. Maar via de Instagram Browser functie door via je browser op je pc of laptop in te loggen op instagram.com, kan je in de DM lijst zien wat een BN’er op dit moment aan het doen is op haar mobiel. Zit ze te internetten, dan staat het op actief. Heeft ze een kwartier geleden geinternet, dan staat er 15 minuten geleden actief. En als ze de telefoon uit heeft staan, dan is ze offline. Hetzelfde als bij MSN Messenger vroeger met bekende. Maar nu met voor hun onbekende mensen. Mooie BN’ers kan zich niet voorstellen dat BN’ers dit leuk vinden, dat honderden mensen waar een BN’er ooit een keer op heeft gereageerd op een DM, die mailers voor altijd kunnen zien wat een BN’er aan het doen is. Toch kunnen ze dit oplossen. Gewoon door niet zo snel naar iemand terug te mailen. Blokkeren gaat te ver, omdat anders die persoon niet meer op haar instagram kan. Misschien dat er een functie is bij de instellingen dat Instagram niet de status laat zien. Maar dat moeten BN’ers zelf maar achterhalen waar dat staat.