Welke BN’ers Publiceert of Stuurt een Naaktfoto?

De foto hieronder is wat anders dan een jeugdfoto. Het zit zo dat deze site een paar dagen geleden een poll heeft gehouden, waar men nog op kan stemmen, waarbij ze moesten stemmen of ze denken dat BN’ers een complete naaktfoto (compleet van de voorkant zoals hieronder) durven te publiceren op hun instagram. Wel geblurt bij de borsten en poes. Normaal gesproken doen ze alleen zichtbaar topless waarbij de borsten dan geblurt zijn. De poes blijft buiten schot, waardoor het niet compleet naakt is. Maar zo blijkt uit de poll dat 3 vrouwen (waarschijnlijk BN’ers of minder bekende vrouwen) zeggen dat ze dat wel durven een naaktfoto te publiceren op hun instagram. Maar deze site gelooft het niet echt. Daarom dit nieuwsbericht. Welke vrouw (ook al ben je minder bekend) durft een complete naaktfoto van de voorkant (borsten en poes) te publiceren op haar instagram, waarbij de borsten en poes geblurt zijn. Britney Spears deed dit laatst ook. Of BN’ers kunnen het sturen naar deze site via de knop Uploaden in het menu. Het kan dan geblurt of ongeblurt zijn, aangezien het niet gepubliceerd wordt. De site zal een apart nieuwsartikel publiceren dat een BN’er (anoniem) zo’n foto gestuurd heeft. De foto wordt dan NIET gepubliceerd. Op die manier wil deze site de bekende vrouwen de kans geven om de waarheid te zeggen. Zeggen dat ze dat durven te publiceren. Doe het dan ook. Want al dat gelieg om op te vallen is ook niet leuk. Dit is niet om BN’ers een naaktfoto te laten publiceren. Maar om te laten zien dat ze hun woorden waar moeten maken. BN’ers die Ja in de poll hebben ingevuld moeten het ook waar maken door zo’n foto te publiceren of op te sturen. Andere BN’ers kunnen dat ook doen die niet hebben gestemd. Maar los van dat moet het ook een keer een stapje verder gaan bij BN’ers. Alleen maar in lingerie word je ook niet vrolijk van. Gewoon een keer compleet naakt inclusief poes. Dat is nooit eerder gedaan. Andere celebs in Amerika hebben het overigens al vaak gedaan. Dus welke BN’er durft dit. De foto moet overigens wel prive zijn gemaakt en mag geen photoshoot photo zijn. Een voorbeeld foto (ongeblurt) zie je hieronder. Het klink gek en hard. Maar soms moeten woorden een keer waargemaakt worden ipv alsmaar gelieg om op te vallen.