Welke BN’er durft een Echte Naaktfoto te Publiceren/Sturen volgens de Poll?

Deze site hield een paar dagen geleden een poll of je denkt dat bekende vrouwen echte complete naaktfoto’s (onbedekt) durven te publiceren op hun instagram of als Foto Donatie naar deze site via de knop Uploaden in het menu. En tot nu hebben 3 vrouwen gezegd (Bekende vrouwen waarschijnlijk) dat ze dat durven. Dat zeggen ze tenminste in de poll. Maar toch vraagt deze site zich wel af of dat wel echt zo is. Zeggen is wat anders dan doen. Daarom een test of het echt zo is of bekende vrouwen wel echt de waarheid spreken. Mocht jij de vrouw (bekende vrouw waarschijnlijk) zijn die ingevuld heeft een naaktfoto durven te publiceren of op te sturen, dan nu de test. Als je het op je instagram wilt publiceren. Doe het dan compleet naakt via de spiegel van de voorkant. Plak dan de borsten en poes af met een leuke afbeelding met zo’n klein mogelijk formaat afbeelding. Of stuur dezelfde foto geblurt of ongeblurt op naar deze site als Foto Donatie via de knop Uploaden in het menu (geen publicatie). De site zal dan alleen een nieuwsbericht schrijven dat iemand een foto heeft gestuurd (geen naam). De site eigenaar kan zich namelijk ergeren als mensen liegen. Dus als 3 bekende vrouwen dat beweren, bewijs het dan ook dat je zo’n foto met borsten en poes durft te publiceren. Dit is misschien een beetje vreemd bericht, maar het is ook vreemd als bekende vrouwen wat zeggen en vervolgens lopen te liegen. Dus vandaar de test. Mocht jij een toneelspeelster zijn (halve BN’er) of een simpele vlogster. Dan geldt dit ook voor jou mocht jij dat antwoord ingevuld hebben. Dus als jij dat ingevuld hebt, laat het ook bewijzen met een foto. In plaats van dat mensen lopen te liegen om op te vallen.