Welke BN’er wil PRIVE een Photoshoot voor Mooie BN’ers doen?

Deze site zou graag photoshoots met BN’ers willen doen. Ten eerste omdat de status van deze site in de mediawereld dan enorm omhoog gaat. Shownieuwsberichten worden overgenomen door media enz en Mooie BN’ers wordt daardoor veel populairder. Maar het kan alleen als je bevriend met met een BN’er of met een manager van een managementbureau. Allemaal zo corrupt tot en met dat niet wordt gekeken hoe mooie en goed een site is. Maar puur alleen maar of het bekendheid heeft of dat je die persoon kent. Om die reden zijn er veel BN’ers die niks kunnen, maar per toeval in zijn gerold door contacten. En dat gaat natuurlijk nergens over. Je hebt talentenjachten voor zangers enz. Dus als iemand goed kan zingen en knap is, kom je altijd ver. Is het niet dit jaar, dan wel volgend jaar bij een nieuw seizoen. Bij websites op het internet is het niet zo. Je moet overgenomen worden, omdat de media het toevallig een keer heeft ontdekt. En dat kan met photoshoots. Als een BN’er wat voor een site heeft gedaan, dan kan het opeens wel (vriendjespolitiek). Maar doen BN’ers niks voor je, dan is er ook niks mogelijk en neemt de media je niet serieus. Dus stel dat een journalist een sitetje begint wat nergens over gaat. Door zijn contacten krijgt hij veel meer voor elkaar dan deze site met ontiegelijk veel bezoekers. Deze site heeft veel BN’ers en managements gemaild, maar geen interesse. Al kwam dat omdat die shoot dan hier gepubliceerd zou worden. Maar nu is de vraag of een BN’er een PRIVE shoot zou willen doen voor deze site. De foto’s worden dan NIET gepubliceerd. Het is alleen voor de site eigenaar om misschien in de toekomst voorbeeldfoto’s te hebben wat deze site kan. Dat een BN’er wat voor deze site heeft gedaan. Als die foto’s dan getoond worden aan managmentsbureau’s, zijn meerdere photoshoots of interviews mogelijk. Met als gevolg dat de media je dan wel serieus neemt en de site populairder wordt. Dus gewoon een prive shoot met als enige doel om andere mensen te laten zien wat deze site kan door een voorbeeldshoot te hebben. Het gaat dan wel om een sexy shoot. De BN’er mag zelf bepalen hoe de foto’s zijn. De BN’er doet het dus voor deze site. Zij krijgt er 100 euro. De foto’s worden gemaakt in een hotelkamer wegens de nette sfeer voor de foto’s, aangezien het daar vaak mooi en netjes eruit ziet. Dus BN’ers die dit lezen. Wees niet zo corrupt door alleen dingen te doen voor grote media (gratis). Jullie waren immers voor jullie bekendheid ook afhankelijk van andere mensen om bekend te worden. Zonder die mensen stond je niet waar je nu staat. Doe ook wat voor deze site, aangezien deze site afhankelijk is van BN’ers. Mocht je interesse hebben als BN’er, neem contact op via de Contact pagina in het menu.