Poll: Denk je dat Bekende Vrouwen echt Naakt Durven?

Een nieuwe nav For One Night Only, waar bekende vrouwen totaal niet naakt gingen en alleen hun borsten lieten zien aan het publiek. Daarom nu een leuke poll. Op instagram posten BN’ers af en toe BEDEKTE naaktfoto’s. Echt naakt mag natuurlijk niet. Al kunnen ze wel via deze site een echte zichtbare naaktfoto uploaden. En of het gepubliceerd hier wordt of dat ze willen dat het alleen voor de site eigenaar is (Foto Donatie). Puur voor de moeite en gratis publiciteit. Maar daarom de poll: Denk jij dat BN’ers echte zichtbare complete naaktfoto’s durven te publiceren op hun instagram of hier als Foto Donatie naar de site eigenaar durven te sturen (geen publicatie)? Breng je stem hieronder uit.

Denk je dat Bekende Vrouwen echt Naakt durven in het Openbaar of via Foto Donatie?

View Results

Laden ... Laden ...