1/3 van de Bezoekers hier is Niet Gevaccineerd

Uit een poll van deze site blijkt dat 1/3 van de bezoekers hier NIET gevaccineerd is. Terwijl het landelijk gemiddelde 87 procent is. Hier is dan maar 66 procent gevaccineerd. Dat heeft waarschijnlijk met het karakter van bezoekers te maken. Niks mis mee. Maar blijkbaar is er een bepaalde reden dat ze zich niet willen laten vaccineren. Met name vrouwen willen dat niet. Iedereen denkt dat mannen dwars zitten. Maar het zijn toch echt net zoveel vrouwen als mannen die zich niet willen laten vaccineren. Er zijn zelfs veel meer mannen volgens de poll hier die zich wel hebben laten vaccineren dan vrouwen. Het kunnen allerlei redenen zijn. Het geloof, vrijheid om je iets niet te laten verplichten. Het kunnen allerlei dingen zijn en mensen moeten het zelf weten en het is hun eigen lichaam. Maar opvallend is dat hier veel meer bezoekers zijn die niet gevaccineerd zijn.