Welke BN’er geeft een Cadeau aan Mooie BN’ers?

Zoals je vaak ziet, maakt Mooie BN’ers veel publiciteit voor BN’ers met sexy foto’s. Tevens bezoeken ongeveer 20 BN’ers deze site helemaal gratis. En aangezien de december periode eraan komt, zou Mooie BN’ers graag wat terug willen hebben van BN’ers. Daarom hoopt deze site dat BN’ers iets terug willen doen voor deze site. Dat kan zijn dat een BN’er een mail stuurt via de Contactpagina om te vertellen hoe en goed deze site is. Gewoon een bedankje. Maar het leukste zou zijn een exclusieve foto (Foto Donatie) van een BN’er. Hoever die foto gaat maakt niks uit, aangezien het toch niet gepubliceerd wordt. En dan een foto die niet op de instagram van die BN’er staat. Hoop dat BN’ers (en bezoekers) dat de site eigenaar veel tijd kwijt is. En soms zelfs stank voor dank krijgt. Geen interviews/photoshoots enz. Dus als je een BN’er bent. Stuur een bedankje via de contact pagina. Of via Sexy BN’er Foto Uploaden een Exclusieve foto van een BN’er (jou dus). En wel helemaal naakt. Grapje. Maar om serieus te blijven zou deze site graag een Foto Donatie willen hebben. Mag zelfs zonder hoofd voor als je anoniem wilt blijven. Het wordt immers toch nooit gepubliceerd en nooit verspreid met pure discretie. (ps. ook mogen toneelspeelsters, vloggers, minder bekende mensen ook een Foto Donatie doen die fan zijn van deze site).