Bridget Maasland is waarschijnlijk een Vaste Bezoeker van deze site

Bridget Maasland is waarschijnlijk een vaste bezoeker van deze site al een paar jaar lang. De site is daarachter gekomen door een oproep te plaatsen of BN’ers jeugdfoto’s op hun instagram willen publiceren om het hier te publiceren. En dat heeft Bridget Maasland gedaan. Dus het bericht hier gelezen en waarschijnlijk een vaste bezoeker van Mooie BN’ers. Welkom bij de club. De reden dat deze site dit meldt, is omdat deze site wordt geweerd door managementsbureau’s en media voor bv een interview of photoshoot. Je kent dat verhaal. Door te zeggen dat deze BN’ers (via Exclusief bij Menu) deze site bezoeken, zijn BN’ers toch wel oprecht geinteresseerd in deze site. De reden dat een interview of photoshoot niet kan, komt door bekendheid en vriendjespolitiek bij managementbureau’s. Qua aantal bezoekers heeft deze site meer dan genoeg.