Vriendin Ben Saunders doet een Boekje Open over Yvonne Coldeweijer

Yvonne Coldeweijer wordt als de showbizzroddelaar tegenwoordig veel gehaat door BN’ers. Al doet ze het natuurlijk ook om te scoren met haar youtubekanaal Life of Yvonne. Dus ze heeft ze baat bij om nare roddels over mensen te vertellen. Maar prive blijkt ze ook niet de persoon te zijn om mee samen te leven. Haar privegedrag blijkt overeen te komen met het gedrag op haar youtubekanaal. Althans dat vertelt Janita, de vriendin van Ben Saunders, in het blad Party. Ben Saunders is een ex van Yvonne. Zo zegt Janita dat Yvonne Coldeweijer alles doet voor de fame en over mensen heen gaat. Ze kent geen normen en waarden meer. Dat was ook vroeger ook zo. Zolang zij er maar beter van werd. Tenminste op de manier dat ze thuis niks hoefde te doen. Dit zegt ze letterlijk:

Ben is lekker nuchter, net zoals zijn sympathieke vriendin. Maar Janita schroomt niet om voor haar man op te komen als hem onrecht wordt aangedaan. Zoals twee jaar geleden, toen Bens ex Yvonne Coldeweijer leegliep over hun voorbije relatie. Ben zou volgens Yvonne zijn gevlucht in uitgaan en drank, waarop Janita op Instagram reageerde: ”Misschien wilde Ben wel gewoon een gezinsleven en een vrouw die achter hem staat. Niet een vrouw die geen kinderen wil omdat ze tijd en geld aan zichzelf wil spenderen. Niet opruimt. Pizzadozen twee weken laat liggen. Keukenaanrecht vol vieze vaat en etenswaren laat staan.”

Zo zie je maar dat Yvonne Coldeweijer een bepaalde egoisme heeft. Wel moet deze site zeggen dat Ben Saunders ook niet al te lief is geweest. Lees dat HIER! Beide personen kunnen er dus wat van.