Robin Martens wil zich Totaal Niet laten Vaccineren

Robin Martens laat zich op instagram uit wat na vandaag waarschijnlijk niet meer mogelijk is. Dat ongevaccineerden niet meer kunnen sporten enz. Zij is best furieus omdat zij zich pertinent niet wil laten vaccineren. Ze vindt dat de overheid niet de baas moet zijn over je lichaam. En ook al sluiten er deuren voor haar, dan nog laat ze zich niet vaccineren. Toch zou ze zich wel degelijk moeten laten vaccineren. Als je over een tijdje niet meer naar je werk kan en zij wil acteerklussen doen, dan is dat niet mogelijk en zoeken ze gewoon iemand anders. Ook al wil ze niet. Ze zou toch moeten. Al helemaal als ze wil blijven acteren. Juist acteurs moeten zich laten vaccineren, omdat zij veel bij elkaar staan, zoenen, schreeuwen en vaak op toneel staan. Dan is het te gek voor woorden dat je als niet gevaccineerde in een theater, mensen gaat besmetten. Dus ze beter nu per direct een afspraak maken. Anders gaan toneel/castingbureau’s naar iemand anders op zoek als ze iemand nodig hebben voor een acteerklus.