Zouden deze BN’ers meer Sexy Foto’s willen maken

Ongeveer 90 procent van de BN’ers maken af en toe sexy foto’s. Puur om publiciteit voor zichzelf te genereren, aangezien dat veel bezoekers trekt en misschien de media. Maar toch zijn er aan aantal BN’ers die niet tot nauwelijks sexy foto’s maken. En als je het niet durft op je eigen instagram, dan kan het ook gewoon via deze site via Sexy BN’er Foto Uploaden in het menu. Je kan dan zelfs een foto sturen zonder dat het gepubliceerd wordt. De site zal dan alleen in tekstvorm erin zetten wie een foto heeft gestuurd en wat erop te zien is. Dus BN’ers die het niet durven, kunnen het ook via deze site doen. Maar daarom hier een aantal namen van BN’ers of zij een keer een sexy foto willen maken, aangezien de rest het al wel heeft gedaan. De namen zijn: Amber Kortzorg, Anna Gimbrere (nog nooit 1 foto gemaakt), Carolien Borgers, Daphne Bunskoek, Dionne Stax, Eva Jinek, Janouk Kelderman, Jill Bleiksloot, Nienke de la Rive Box, Sofie van den Enk, Sophie van Winden, Tooske Ragas, Welmoed Sijtsma. Hoop dat zij wat vaker een sexy foto maken. Desnoods via deze site in tekstvorm.