Film Liefde Zonder Grenzen is Geen Romcom

Deze site heeft de film Liefde Zonder Grenzen gezien, waarin in de beschrijving staat en in de media wordt gezegd dat het een romantische komedie is. Komedie wil zeggen dat het lollig en luchtig is. Maar integendeel. Je zou denken bij de titel Liefde Zonder Grenzen en de tekst, dat het verschillende verhaallijnen zijn waarbij de 1 vreemdgaat, de ander een open relatie aangaat, de ander homo blijkt te zijn. Dat kwam wel een beetje in de film voor. Maar voor 80 procent ging het de hele tijd over Yolanthe die kanker heeft in de film en de term Liefde Zonder Grenzen is dan ver te zoeken. Het was totaal geen romcom of komedie. Niks romantisch of komisch aan. Alleen maar leed, leed, leed. De film was op zich goed. Maar dan in de categorie Drama. Niks wat te vergelijken is met Zwaar Verliefd of Verliefd op Ibiza. Er staat wel in de tekst dat het over iemand met kanker gaat. Maar dan ga je ervan uit dat zij het leven wil vieren. Maar het ging alleen maar over haar ziekte. Verder was het ook vreemd dat Melissa Drost en Soy Kroon geen eens genoemd worden dat ze meespelen. Terwijl ze allebei een zeer grote rol hebben gespeeld in de film. De film was wel goed. Maar dan in de categorie Drama. Totaal niet in de categorie romcom of komedie. Dus let er goed op als je die film wil bekijken in de bioscoop. Het gaat over totaal iets anders dan wat ze zeggen en de titel slaat dan helemaal nergens op, als het voor 80 procent over een vrouw met een ziekte gaat. Deze site heeft veel films enz gezien. Maar dit was echt totaal wat anders dan wat ze in de media zeggen. Waarom de film makers dat hebben gedaan, is een raadsel. Je gaat naar de film toe om verschillende liefdeslevens te zien. Niet om naar 1 persoon te kijken die in de film kanker heeft en dan vervolgens nog een klein beetje andere stellen te volgen, waar de film over gaat. En die 20 procent van andere rollen, daar slaat de titel op. Er komt geen naakt in de film voor, maar daarvoor ga je niet naar de film. En al helemaal niet als continue over drama gaat.