Wie weet in welke Film Naakt te zien zal zijn?

Nu draait Liefde Zonder Grenzen in de bioscoop. Maar er komen 3 films waar bekende vrouwen in meespelen. Het gaat om Fuck de Liefde 2, Ik wist het en Kwestie van Geduld. Door het gedoe met Job Gosschalk is er eigenlijk sinds 2017 geen film meer geweest waar bekende vrouwen naakt in voorkwamen. Nu komen deze 4 films uit, waarvan eentje in de bioscoop draait. Maar daarom een oproep aan de bezoekers. Weet iemand (BN’er) in welke film naakt te zien zal zijn? Niet dat dat wat uit maakt. Maar als in alle 3 geen naakt te zien zal zijn, van 1 van de bekende vrouwen (zichtbaar), dan zegt dat wel over de nederlandse films van tegenwoordig. Stonden we eerst bekend om naakt in films. En nu door het MeToo schandaal totaal niet meer. Dus mocht een BN’er of iemand anders weten waar naakt in voorkomt, vertel het door te mailen via de Contact pagina in het menu.