Sylvana IJsselmuiden moet haar Karakter aanpassen

Vandaag kwam in het nieuws bij Roddelpraat dat ze bij Dumpertreeten heeft gezegd dat Dennis Schouten, met wie ze samen op het Expeditie Robinson eiland waren, overdreef met zijn ledematen uitval. Dit was echt zo dat hij ledematen had die uitvielen en daarom het eiland moest verlaten. Sylvana IJsselmuiden had dat recht voor haar ogen ook op dat eiland gezien en doktoren hadden dat vastgesteld. Ook omdat hij Tia verschijnselen ooit daarvoor heeft gehad en daarvoor naar het ziekenhuis moest voor bloedverdunners. Dus als hij een tweede bijna tia zou krijgen op dat eiland, moet je op voorbereiden. Zegt Sylvana IJsselmuiden bij Dumpert Reeten dat hij zeer overdreef. En dit zegt ze uit wraak omdat zij 2 jaar geleden een paar maanden wat met Dennis Schouten heeft gehad. Althans dat zegt Dennis Schouten bij Roddelpraat. Dus zeggen dat iemand overdrijft die bijna een tia krijgt, terwijl ie eerder een tia heeft gehad. En dat uit pure wraak waarschijnlijk. Anders ziet deze site geen reden. Maar nou komt het. Toen deze site ontstond eind 2017, waren de titels bij elk fotobericht heftiger. Sylvana IJsselmuiden vond het toen ook nodig om deze site naar beneden te halen door te zeggen dat het hoogwaardige journalistiek is, btw erachter. Dus heel cynisch, dat ze vond dat het niet hoogwaardige journalistiek was. En dat terwijl de site net begonnen was met weinig bezoekers en al meteen anti-reclame van haar kreeg met veel volgers. Als iemand een winkel zou beginnen en een BN’er zou die winkel meteen belachelijk maken met minder klanten, dan vind je die persoon toch ook te ver gaan. En dat deed Sylvana IJsselmuiden ook bij deze site. En dat komt Mooie BN’ers er nog later achter dat ze wekelijks deze site bezoekt. Dus zeggen dat het niks is op haar instagram, maar al wel wekelijks jarenlang deze site bezoeken. Heel erg achterbaks. Samen met dat van Dennis Schouten zegt dit wat over karakter natuurlijk. Nu ze net vrijgezel is en haar relatie voorbij is, zou het deze site niks verbazen als ze ook zo in haar relatie heeft gedaan en haar vriend doei heeft gezegd. Niet dat dat zo is. Maar met zo’n karakter zou deze site dat niks verbazen. Ze mag wel grote borsten hebben, die overigens veel te groot zijn en waarschijnlijk teveel hangen, maar dat wil niet zeggen dat je andere personen of media af mag kraken. Sylvana’tje.