Meer informatie over de film Ik Wist Het

Er is meer bekend over de film Ik Wist Het waar veel bekende vrouwen in spelen. Zo is nu bekend dat deze vrouwen er in meespelen: Sigrid ten Napel, Loes Luca, Toprak Yalciner, Melissa Drost en Victoria Koblenko. De opnames zijn al afgerond. Al komt de film pas uit op 17 februari 2022. Dit is de tekst waar de film over gaat:

‘Ik Wist Het’ is een film over de eigenzinnige jonge vrouw Mia. Wanneer ze op haar 33e nog steeds single en ongelukkig is in haar werk, besluit ze weer te luisteren naar haar intuïtie. Ze begint een bloemenwinkel – wat ze altijd al gewild heeft – en ontmoet daar de man van haar dromen. Ze zet alles op alles om een succes van haar winkel te maken en om ervoor te zorgen dat de man van haar dromen ook de man van haar leven wordt. Maar wat als je opeens vlinders krijgt van diegene die recht voor je staat…