Geen Medelijden met Linda de Munck

Linda de Munck kreeg gisteren een melding van Instgram dat als ze nogmaals een topless foto publiceert, haar account compleet verwijderd wordt met volgers en al. Het is nu een waarschuwing. Als haar account verwijderd wordt, kan ze wel een nieuw account aanmaken, maar dan moet ze helemaal opnieuw beginnen. Maar wat is er nu aan de hand. Mooie BN’ers weet hoe je makkelijk een topless foto kan publiceren, zonder dat het te ver gaat bij Instagram. Dat vroeg ze ook op haar instagram of mensen wisten hoe dat moet. Maar bij het mailen van deze site onder het account van Mooie BN’ers instagram (dus niet via mijn fake instagram account), blijkt dat ze dat account geblokkeerd heeft, omdat zij mij te ver gaat. Ik heb de berichten gelezen die ik haar verstuurd heb, maar alleen een tip dat zij ook hier foto’s kan uploaden. Meer niet. Als je weet wat deze site voor haar allemaal heeft gedaan met het publiceren van haar foto’s hier en wat je er voor terug krijgt. Stank voor dank. Dan heeft deze site totaal geen medelijden dat zij willens en wetens haar account misschien verwijderd wordt. Zij ging willens en wetens heel vaak toplessfoto’s publiceren zonder bloemetje ervoor. Alleen een klein blurretje op haar tepels. Dat is te weinig voor instagram. Dan moet ze ook niet raar op kijken dat als ze zo doorgaat, haar account verwijderd wordt. Ze is immers akkoord gegaan met de Instagram voorwaarden, waarbij in staat dat dat niet mag, door bijna ongeblurd toplessfoto’s te publiceren. Maar omtrent Mooie BN’ers. Zo krijg je dus stank voor dank. En het zou al helemaal erg zijn als ze deze site bezoekt. Zeggen het niks te vinden door te blokkeren, maar wel regelmatig bezoeken en veel publiciteit hier krijgen. Mocht zij hierover wat willen vertellen aan deze site, dan kan ze altijd contact opnemen via de Contact pagina in het menu.