Doutzen Kroes veroorzaakt Onrust in Ziekenhuizen

Vandaag en afgelopen week kwam in het nieuws dat het aantal besmettingen toe zijn genomen. En het aantal ziekenhuispatienten met Corona ook. Er is nog niks aan de hand en er zal ook niet zoveel gebeuren. Maar toch bestaat er misschien een kans dat misschien festivals toch weer niet door mogen gaan, als de besmettingen omhoog gaan. Maar wat uit statistieken blijkt, is dat 80 procent niet gevaccineerd is. En met name jongeren komen in het ziekenhuis. Die laten zich om bepaalde redenen niet vaccineren. Toch zijn er een aantal BN’ers die het alleen maar erger maken. Zo ook Doutzen Kroes. Die is van begin af aan al tegen vaccineren en laat dat duidelijk op haar instagram weten. Maar door haar enorme volgers, volgen sommige jongeren haar advies op en gaan zich dus niet laten vaccineren met alle gevolgen van dien. Ziekenhuizen zitten niet echt op haar te wachten. En het moet toch niet zo zijn dat de gevaccineerden zometeen door misschien weer maatregels het slachtoffer worden van de niet-gevaccineerden. Doutzen Kroes heeft in dat opzicht een grote rol. Ze mag wel haar mening hebben. Maar ze moet het voor zichzelf houden en niet instagram over hebben. Zij bepaalt niet voor jongeren wat zij moeten doen, omdat zij fan van haar zijn. En ze heeft zichzelf alleen maar mee. Zij kan uiteindelijk veel moeilijker reizen tussen Amerika en Nederland. En haar vriend is DJ. En die kan door corona al moeilijk reizen. Laat staan op festivals draaien. En zijn vriendin Doutzen zorgt er dan eigenlijk indirect voor dat hij niet op kan treden, door haar uitlatingen in de media op haar instagram. Dat ze dat zelf niet in ziet. Doutzen Kroes kan het beter voor zichzelf houden en niks meer publiceren omtrent corona. Dat is haar mening en moet geen feit worden naar jongeren om zich niet te laten vaccineren. Zij is overigens niet de enige. Douwe Bob, Jan Dino Asporaat enz denken ook zo over. Maar Doutzen is immers wereldberoemd. En dat maakt het erg als zij zegt dat corona onzin is.