Aan de BN’ers: Meer Poes Graag!

BN’ers zijn ontzettend veel bezig met sexy foto’s. Al wordt de nadruk alleen gelegd op borsten en billen. Maar weet dat vrouwen ook nog een poes hebben. Daar kom je eigenlijk nooit beelden van tegen bij BN’ers. Alleen als ze een slip aan hebben, wordt er iets meer nadruk gelegd. Maar als er wordt ingezoomd is dat alleen bij de borsten en billen. Mensen weten dat veel vrouwen onzeker zijn over de poes. Maar dat zit tussen de oren bij de vrouwen. Daarom een vraag aan BN’ers om misschien meer foto’s te maken met de nadruk op de poes. Hoe en wat maakt niks uit. Als je maar in 1 oogopslag kan zien dat de nadruk daar op ligt. Hoe een BN’er daar nadruk op legt, maakt niks uit. Het is goed dat BN’ers sexy foto’s maken. Maar de poes wordt vaak vergeten. Mensen willen immers ook wat afwisseling zien. En niet alleen de nadruk leggen op borsten en billen. Ook hebben BN’ers de mogelijkheid om herkenbaar of onherkenbaar een sexy foto te sturen via Sexy BN’er Foto’s Uploaden in het menu. Mocht een BN’er het niet durven zetten op hun instagram, dan kunnen ze alsnog herkenbaar of onherkenbaar zonder hoofd een sexy foto sturen met de nadruk op de poes. De site zal in dat geval dan een nieuwsbericht schrijven dat die BN’er of anoniem zo’n foto heeft gestuurd. Maar hoe je het went of keert, BN’ers moeten gewoon ook af en toe sexy foto’s maken met de nadruk op de poes. Dit kan door closeup foto’s met slip aan, bloemetje voor de poes enz. Je hebt zat mogelijkheden. Dus als een BN’er dit leest, doe je best. Foto’s die BN’ers via deze site sturen, zal nooit gepubliceerd worden. Alleen in tekstvorm anoniem.

Deze Poes vindt dat ook.