Journalisten hoeven Niet meer Lastig Gevallen te Worden

Tegenwoordig lees je veel dat journalisten lastig gevallen wordt. Ook deze site werd vroeger af en toe (niet vaak) lastig gevallen met nare teksten. Maar door iets simpels toe te passen, heeft deze site al 2 maanden geen nare berichten meer gekregen. Het waren vaak berichten met wraakteksten. Zo van: Stomme site enz. Geen dreigende teksten. Maar niet dat je erop zit te wachten als je dit vrijwillig doet. Maar door bij de Contact pagina een vinkje te plaatsen, dat mensen die een bericht sturen akkoord moeten gaan dat als ze een haatbericht sturen, de site mag ingrijpen als ze wel een haatbericht hebben gestuurd. Door die tekst toe te passen, dat bezoekers akkoord moeten bij het versturen van een haatbericht en de site mag ingrijpen, heeft deze site werkelijk nooit meer een naar bericht gekregen. En dat is ideaal voor journalisten. Mocht een journalist of de eigenaar van een site dit lezen. Pas het toe op de site bij de contact pagina en je ontvangt niet tot nauwelijks meer haatberichten. Het voorbeeld zie je natuurlijk op de contact pagina in het menu bij deze site.