Bekende Vrouwen gaan Totaal Niet naar de Sauna (Bevestiging)

Deze site kon al 2 jaar geleden vertellen dat geen enkele bekende vrouw ooit naar de sauna is geweest (naakt). Misschien dat sommige ooit eenmalig zijn geweest. Maar af en toe (regelmatig) hoe maar. Dit weet de site door naar sauna resorts te hebben gemaild, die konden vertellen dat er nooit bekende vrouwen (alleen een paar mannen) naar de sauna regelmatig naar de sauna gaan. Nu heeft deze site nav dat bericht toen een tip per mail ontvangen, waarin indirect wordt bevestigd dat bekende vrouwen nooit gaan en zelden bekende mannen. 12 jaar geleden had de saunaresort De Veluwse Bron ergens in Gelderland een BN’er dag/weekend georganiseerd. Het hele resort kon toen alleen gereserveerd worden door bekende mensen, omdat ze ander NIET KWAMEN! Als je voor onbekende mensen geen toegang biedt en een resort af laat huren voor maar een paar BN’ers, dan doe je dat omdat bij normaal bezoek met mensen geen BN’ers op komen draven. Dus dan gaan bekende vrouwen geen eens naakt naar de sauna. Laat staan als er normaal wel mensen aanwezig zijn. Uiteindelijk bleek dat ze die dag/weekend voor BN’ers niet door hebben laten gaan. Waarom: Omdat ze niet kwamen! Hoe preuts moet je dan als bekende vrouw zijn om niet naar de sauna te durven. Ook al waren ze niet bekend, dan nog zouden nauwelijks bekende vrouwen naar toe gaan. Die preutsheid zit waarschijnlijk niet in hun bekendheid, maar in hun aard. En dan blijft het te komisch voor woorden, dat als publiciteit of geld mee te verdienen valt, BN’ers gewoon sexy foto’s publiceren en naakt in bladen en films gaan door wereldwijd door iedereen te zien is. Maar eenmalig naar de sauna, waarbij een groepje bekende vrouwen naakt zien, kan opeens totaal niet. Het klinkt naar voor bekende vrouwen. Maar dit is nou eenmaal de realiteit. Mooie BN’ers heeft vaak genoeg aanbiedingen gedaan dat ze op kosten van deze site, zij met hun partner ernaar toe mogen om later verslag te doen op deze site. Maar zelfs daar hadden ze geen interesse voor. Zelfs niet als ze er 100 euro mee konden verdienen. Het is totaal niet leuk voor BN’ers om dit te horen. Maar dit is nou eenmaal de realiteit en de site kan er ook niks aan doen. Maar mocht een BN’er het tegendeel willen bewijzen, dan kunnen ze alsnog reageren bij Geld Verdienen voor BN’ers in het menu bij Exclusief om voor geld alsnog naar de sauna te gaan om daarna verslag te doen op deze site (anoniem).