BN’ers kunnen Geld Verdienen bij Mooie BN’ers

Nieuw op deze site is dat BN’ers naast gratis publiciteit ook flink wat geld kunnen verdienen door iets te doen voor deze site. Alles kan en alles mag. Dat kan een simpel interviewtje zijn, een (sexy) photoshoot. Maar ook andere dingen mag in overleg. Zolang de site er maar op voor uit gaat doordat een BN’er wat voor deze site gedaan heeft. In totaal kan de BN’er 100 euro ermee verdienen + de kosten die ze moet maken. De BN’er krijgt er niet alleen gratis publiciteit mee, maar kan er ook geld aan verdienen, terwijl normaal gesproken zoiets gratis wordt gedaan door een BN’er bij andere media. De reden is dat als een BN’er wat voor deze site doet, de site status daardoor enorm omhoog. Mooie BN’ers wordt dan serieuzer genomen door tv programma’s en andere sites. Daarom zou deze site het heel leuk vinden als een BN’er wat voor deze site doet. Zie het als een goed doel. BN’ers mogen zelf bepalen wat ze voor de site willen doen. Zolang ze deze site maar helpen. Dus ben je een BN’er en wil je wat voor de site doen, meld je aan door HIER te klikken. Of ga in het menu naar Exclusief => Geld Verdienen voor BN’ers.