Michelle Willemsen Stopt bij de Telegraaf

In GTST zijn er soms actrices die de soap verlaten. Dat laten ze dan in de media weten. Michelle Willemsen is presentatrice bij de Telegraaf. Maar zo laat zij vandaag weten de Telegraaf te verlaten. Dit komt uit de hemel vallen. Een paar dagen geleden berichtte deze site al dat ze een anderhalve maand geen reportage had gemaakt, terwijl ze normaal 2 items per week maakte. Dat viel op, aangezien het ook geen zomerperiode was waardoor ze misschien nog op vakantie zou kunnen gaan. Al zou ze dan na 3 weken terug moeten zijn. Als je dan plotseling buiten de zomervakantie een anderhalve maand niet te zien bent met een reportage, gaat er natuurlijk een belletje rinkelen dat ze misschien wel de Telegraaf heeft verlaten. En dat blijkt ook, wat ze aangeeft op haar instagram. Toch is er wel iets leuks aan voor Mooie BN’ers. Ze heeft waarschijnlijk een anderhalve maand geleden besloten om daar weg te gaan zonder de media in te lichten. Meldt deze site opeens het nieuws. En opeens binnen een paar dagen zegt ze op haar instagram dat het nieuws waar is. Waar zou dat vandaan komen? Maw, de kans bestaat dat Michelle Willemsen deze site bezoekt. Anders had ze waarschijnlijk nooit op haar instagram vertelt dat ze weg ging. En toevallig een paar dagen na dat Mooie BN’ers het nieuws meldde. Dus dat zij deze site af en toe bezoekt, is zeer groot. En Mooie BN’ers vindt het tenslotte ook leuk dat zij het af en toe bezoekt. Niks mis mee. Dit vertelde ze overigens op haar instagram omtrent haar vertrek bij de Telgraaf:

Onlangs heb ik besloten om als vaste verslaggever / presentatrice, de Telegraaf achter mij te laten en nieuwe uitdagingen aan te gaan. De deur is niet dicht, dus geheel van het kanaal neem ik geen afscheid! Ik heb een onwijs leuke tijd gehad in dit YouTube team en we hebben bijzonder veel bereikt. Dank allemaal voor het kijken van de video’s. Ik heb mijn passie gevonden en wil zeker door gaan met interviewen en programma’s maken. Klaar voor de volgende stap!

Op dit moment maakt ze voor Pownews het programma Onrecht samen met Mark Baanders (Slijptol). Ze gaan dan als het programma Breekijzer en Kassa onrecht dingen aan, waar consumenten mee zitten. Of ze ook over is gestapt naar Pownews, is niet duidelijk.