Hannah Hoekstra doet mee aan Temptation Island voorstelling

Hoe het precies zit is niet duidelijk. Maar Hannah Hoekstra doet mee aan de toneelvoorstelling Een Oprechte Ode aan de Ironie. Een voorstelling met leden van Tempation Island erin. Zij zal naast de Temptation Island kandidaten ook spelen in die voorstelling van het productiehuis De Warme Winkel. Mocht je ernaartoe willen gaan. Ze spelen in heel Nederland vanaf eind oktober tot en met begin december. Klik HIER om de speellijst te bekijken. Hieronder kan je lezen waar het precies over gaat:

De Warme Winkel trekt zich terug op een verleidelijk mooi eiland met grote cultuurhistorische waarde. Hier ontmoeten ze de reality tv-sterren Lesley Versprille, Shirley Cramer, Bella en Earl Daniël en gaan ze de uitdaging aan: blijft ironie hun sterkste wapen of slaan dates met real people gaten in hun overtuiging?

Ironie wordt door menigeen bij het vuil gezet. Ironie sluit buiten en dat mag niet meer in deze inclusieve tijden. Daarbij wordt het bestempeld als artistiek zwaktebod (want dan heb je niks te zeggen), hangen jonge kunstenaars new sincerity aan (je moet menen wat je zegt) en degradeert de politiek het tot middel om discriminatie te billijken (homo’s!). Maar wordt het kind niet met het badwater weggegooid? Want op de juiste wijze gehanteerd is ironie het glijmiddel van elk gesprek en ‘begint een leven dat waardig is menselijk genoemd te worden met de ironie’ (Kierkegaard).

Aan De Warme Winkel de taak om de ironie in haar volle glorie te herstellen.

Een theatrale rehabilitatie; groots, geil en gevaarlijk…