De Liefste BN’er gaat nu naar: Linda de Munck

Vorige maand werd Emma Wortelboer verkozen tot De Liefste BN’er. Dat is een wedstrijd waar eens in de maand een BN’er wordt verkozen door de site eigenaar naar aanleiding hoevaak een BN’er een sexy foto publiceert, hoever de foto’s gaan en of er een Foto Donatie wordt gedaan via Anoniem Tippen. Bij dat laatste wordt een BN’er meteen verkozen tot De Liefste BN’er als een BN’er een exclusieve foto van zichzelf stuurt wat niet gepubliceerd wordt. Aangezien Linda de Munck de laatste tijd veel sexy foto’s heeft gepubliceerd die ver gaan, is zij op dit moment verkozen tot De Liefste BN’er. Hoelang ze die titel mag dragen, is afhankelijk of andere BN’ers veel foto’s publiceren. En al helemaal bij een Foto Donatie. Ze kan misschien een week verkozen worden. Of het misschien zelfs een anderhalve maand duren, totdat iemand anders verkozen. In ieder geval is ze op dit moment De Liefste BN’er wegens de vele foto’s die ze gepubliceerd heeft. Mocht een BN’er ook De Liefste BN’er willen worden, dan moeten ze gewoon veel foto’s publiceren of een Foto Donatie doen. Omdat Linda de Munck nu verkozen is, staat ze de komende tijd centraal op de pagina van De Liefste BN’er in het menu.