Reacties achterlaten is Niet meer Mogelijk

Mooie BN’ers heeft reacties achterlaten toch weer uitgeschakeld. Puur om gecontroleerde berichten te krijgen. Mensen die iets willen zeggen, moeten vanaf nu verplicht via de contact pagina reageren. Voor dat ze dat bericht willen sturen naar de site eigenaar, moeten ze akkoord dat ze geen haatbericht schrijven. En aanvinken dat de site mag ingrijpen als ze dat toch hebben gedaan. Wat precies ligt aan het bericht. Maar bij een dreiging is dat bv een melding bij de politie. En uitschelden is bv publicatie op deze site inclusief het ip adres wat achtergelaten wordt, waardoor iemand altijd te vinden is. Op die manier denken mensen wel even na voordat ze een bericht sturen om vervolgens uit te schelden. Sinds die functie bij de contactpagina dat de site mag ingrijpen als ze een naar bericht sturen, heeft deze site ook geen beledigingen meer gehad. Bezoekers kijken wel uit wat ze doen. Tenminste BN’ers kijken wel uit wat ze doen. Die willen natuurlijk wraak door nare nieuwsberichten. Maar dat is persvrijheid. Moesten ze maar niet bekend worden. Maar toch hadden bezoekers of BN’ers de mogelijkheid om via een nieuwsbericht een nare reactie achter te kunnen, zonder te accepteren dat de site mag ingrijpen. Nu een reactie uitgeschakeld is, is dat nu ook verleden tijd en kunnen bezoekers onmogelijk deze site nog beledigen of misschien bedreigen. En weet dat je bij het versturen van een contact bericht je ip adres achterlaat en daardoor altijd te vinden bent via je internetprovider, waar je adres bekend is.