Poll: Wat zouden BN’ers doen als ze de Site Eigenaar tegen komen?

Een aantal maanden geleden kwam de site eigenaar een BN’er tegen tijdens een uitgaansgelegenheid. Ze zag me totaal niet. Niks gezegd, geen blik, helemaal niks. Was ook maar de vraag of ze de site eigenaar uberhaupt wel zag, aangezien het vrij druk was. Dit komt doordat BN’ers weten wie ik ben, aangezien ze een jaar geleden een foto per mail hebben gehad, zodat ze weten wie foto’s hier op deze site publiceert. Dat ze weten, dat als ze een sexy foto publiceren, ze weten wie het hier op deze site publiceert. Daardoor kunnen ze de site eigenaar eventueel herkennen tijdens uitgaansgelegenheden. Zo kwam ik dus een BN’er tegen. Maar die zag me niet door de drukte. Al had het net zo goed wel gekund. Maar daarom een leuke poll. Nu er allemaal shownieuwsberichten zijn, zijn er natuurlijk BN’ers die het minder leuk vinden. Al blijkt dat ongeveer 30 bekende vrouwen deze site bezoeken. Dus hoe erg ze het dan vinden, is dan te betwijfelen als zij zelf gebruik maken van deze media. Toch heeft de site wel eens een mail ontvangen met scheldwoorden van een paar bekende vrouwen. Maar dat is nu verleden tijd door aanpassingen op de site. Maar daarom de leuke poll, met de vraag wat een BN’er zou doen als ie de site eigenaar tegen zou komen. Wetende dat zo’n BN’er weet dat er ooit nare berichten over haar hier zijn geschreven. Al is het misschien tijden geleden. Daarom maakt deze poll het ingewikkeld. Deze poll wordt gesteld nav dat journalisten nu vaak aangevallen worden. Aangezien ik ook een soort van journalist ben, daarom de vraag wat een BN’er zou doen als ze mij tegen zouden komen. Wetende dat ze wel deze site bezoeken, maar ook weer haten voor negatief nieuws. Wat zou een BN’er doen als ie mij tegen zou komen. Stem hieronder op de poll.

Wat zouden BN'ers doen als ze de site eigenaar tegen zouden komen?

View Results

Laden ... Laden ...