Poll: Vind jij dat BN’ers meer voor deze Site wat moeten doen?

Mooie BN’ers doet altijd veel moeite om bezoekers op de hoogte te houden. En BN’ers krijgen vaak gratis publiciteit door foto’s die hier gepubliceerd worden. En omdat het sexy foto’s zijn, nog zelfs meer publiciteit dan een normaal nieuwsbericht. Zelf vindt deze site wegens de gratis publiciteit dat BN’ers nauwelijks wat terug doen (voorbeelden: zeggen of ze deze site bezoeken, interview doen, photoshoot, ingaan op aanbiedingen). Eigenlijk niks. Andere bladen/sites krijgen alles (gratis) voor elkaar, omdat ze bekend zijn. Of vanwege vriendjespolitiek met het management. Ondanks dat deze site 100.000 bezoekers per maand heeft en veel beter scoort dan bladen, vindt deze site dat er ook af en toe een interview mag houden, photoshoot of wat dan ook. Maar werkelijk niks is mogelijk bij managers. En als andere media belt, krijgen ze per direct iets gratis voor elkaar. Puur door vriendjespolitiek of hun bekende media. Maar ja, dat zijn managementbureau’s, wat los staat van de BN’ers. Maar als je de BN’ers mailt via instagram (al tijden geleden) dan krijg je ook niks voor elkaar. Maar vervolgens gaan ze wel volop deze site iedere keer bezoeken. Dus wel deze site iedere keer gratis bezoeken, zonder wat terug te doen. Ze publiceren wel sexy foto’s, maar nooit exclusieve foto’s naar deze site, een interview doen als ik ze mail, niet ingaan op aanbiedingen. Niks. Zelfs niet bij simpele vrijwel nauwelijks bekende nederlanders is niks mogelijk. Belt een blad met 1/5 van de bezoekers en alles is opeens mogelijk. Voor de site eigenaar maakt dat niet uit, maar voor de site wel. Daardoor kan door exclusieve dingen geen promotie maken in de mediawereld door op die manier bekendheid te krijgen. Zo krijgt Mooie BN’ers anders geen gevestigde naam in de media. En dat terwijl het 5 keer meer bezoekers heeft dan nodig is om bekend te worden in de media. Daarom deze poll hieronder: Vind jij dat BN’ers meer voor deze site moeten doen? Breng je stem hieronder uit.

Vind jij dat BN'ers meer voor deze site moeten doen?

View Results

Laden ... Laden ...