Michelle Willemsen misschien weg bij de Telegraaf

Mooie BN’ers viel op dat ze de laatste tijd niet meer in een video van de Telegraaf is te zien waar ze werkzaam is. Voorheen kwamen er wel een paar video’s per week online met haar erin. Maar nu is het ongeveer een anderhalve maand geleden, dat ze voor het laatst een reportage maakte. Om te kijken of ze op vakantie is, is waarschijnlijk niet het geval. Ze is ongeveer 2 maanden geleden nog naar Bonaire geweest. Dus vakantie heeft ze al gevierd. De kans bestaat dus dat ze de Telegraaf heeft verlaten. Al is dit niet zeker. Als dit wel zo is, had ze ook even aan kunnen kondigen dat ze het ging verlaten ipv stiekem door een achterdeur te verdwijnen. Ze is immers toch wel 2 jaar lang wekelijks te zien geweest met reportages over heel het land. Het is niet zeker of ze weg is. Maar als ze pas geleden nog vakantie heeft gevierd, niet op vakantie kan door het weer, lijkt de kans dat ze nog terug komt zeer klein. Tevens is het wel zo dat als er een reden is waarom ze niet te zien is, dat zeker zal melden op haar instagram. Maar dat is niet het geval. Dus de kans dat ze weg is, is groot. Als dit niet zo is, dan moet ze maar contact opnemen met deze site. Als zij stiekem er tussen uit glipt, hebben mensen het recht om te weten dat ze misschien de Telegraaf heeft verlaten. Dat hoort nou bij het BN’er zijn, dat je uitleg moet geven als je niet te zien bent.