Maan is van Geboorte af aan een Rijksluiskindje

Mooie BN’ers is erachter gekomen dat Maan van kinds af aan tot nu een rijkeluiskindje is geweest. Haar ouders wonen in Bergen. Maar op filmpjes op internet waar haar vader even voorbij komt (en het ouderlijk huis van haar) zie je toch duidelijk dat haar ouders in een dikke villa wonen met een dikke Suv als auto. Haar ex vriend Tony Junior blijkt een Audi A8 Lange versie te hebben (bouwjaar ongeveer 2012) met een nieuwwaarde van bijna 100.000 euro . Dus haar ex blijkt ook veel geld te hebben. En Maan zelf verdient als zangeres ook niet weinig natuurlijk. Maan lijkt heel normaal. Maar eigenlijk begeeft ze zich zeer rijke kringen. Je kan beter Mevrouw De Steenwinkel zeggen, voor iemand die zelf, haar ouders en haar ex vriend veel verdienen. Ze is nu vrijgezel. Maar als je een normaal inkomen hebt, is het de kans klein dat je een relatie met haar aan kan gaan. Ze zal waarschijnlijk eerder een partner willen die ook veel verdient, aangezien zij ook veel verdient. Haar ex Tony Junior verdient als DJ natuurlijk ook niet weinig. Dus als ze een nieuwe vriend krijgt, dan moet je niet van uit gaan dat hij weinig of normaal verdient.