BN’ers zijn Eenzamer dan je Denkt

Een paar dagen geleden was de dag tegen eenzaamheid. Op instagram zie je allemaal bekende mensen alsof ze dagelijks feest lopen te vieren. Zo niet, dan krijgen ze wel cadeau’tjes. Zo laten ze het overkomen. Maar dat is natuurlijk maar fake. Ze laten alleen wat zien als ze lol hebben op dat moment. Maar BN’ers lijden ook een gewoon normaal leven net zoals andere mensen. Gaan ook af en toe ergens naar een feestje of verjaardag toe, maar dat is het. Voor de rest zitten ze gewoon thuis, zorgen voor de kinderen of doen boodschappen. Ze zijn dus niet continue feest aan het vieren, zoals sommigen op internet je doen geloven. Bij sommige BN’ers is het misschien zo dat ze zich juist eenzaam voelen, omdat ze door hun bekendheid een beetje straatvrees hebben gekregen en daardoor vaak binnen zitten. En over het algemeen zijn BN’ers geen feestvierders en houden meer van huisje, boompje, beestje en gaan liever met hun kinderen spelen, dan uit te gaan naar een club. Ze filmen op instagram alleen als er lol is. En weet dat ze zich waarschijnlijk vaker eenzamer voelen op momenten dat ze net hun relatie hebben verbroken. Dat gebeurd in de showbizz eenmaal vaker dan normaal. Dus eenzaamheid is BN’ers groter dan je denkt. Al laten ze dat niet zien.