Poes met Ster is op Instagram toegestaan

Op instagram mochten BN’ers alleen de borsten laten zien, zolang de tepels maar afgeschermd wordt. De kont mag je wel gewoon ongeblurd publiceren. Heel vreemd. Maar vandaag heeft Britney Spears een naaktfoto van de voorkant gemaakt, waar ook de poes op staat. Maar dat heeft ze afgeschermd met een bloemetje. Niet dat dat interessant is. Maar dat geeft wel aan dat op instagram dus ook toegestaan dat een BN’er haar poes laat zien van de voorkant, zolang het maar geblurd is. BN’ers zullen dit niet zo snel doen. Maar Britney Spears heeft vandaag laten zien dat dit gewoon op instagram toegestaan is. Misschien was het voorheen niet toegestaan, maar als Britney het doet, mag het opeens wel. Hetzelfde als dat iemand een consumentenprobleem heeft en een bedrijf geen response geeft. Maar als een tv programma achteraan gaat, kan het opeens wel en wordt alles meteen opgelost. Of het wel of niet in het verleden mocht. Britney Spears heeft vandaag laten zien dat de poes gewoon gepubliceerd mag worden. Zolang het maar geblurd is. Dus BN’ers doe je best. Doen ze toch niet.