GTST heeft Alle Actrices uit de Serie Gezet

Begin 2020 hield GTST een grote schoonmaak. Alle actrices (en ook acteurs) die nog maar 1 of 2 jaar toen in GTST speelden, moesten de serie verlaten. Dit ook omdat ze GTST wouden vernieuwen met nieuwe acteurs en actrices voor betere kijkcijfers. Er kwam een hele nieuwe familie bij. Melissa Drost, Britt Scholte, Cecilia Adoree, Anouk Maas en Faye Bezemer moesten allemaal de serie verlaten. Stephanie van Eer was de enige actrice die begin 2020 mocht blijven. Maar nu verlaat zij ook de serie. Of dit uit eigen wil is of verplicht door de redactie is niet bekend. Maar zo had je voor 2020 nog een gtst cast met herkenbare gezichten. Opeens moest toen veel actrices en acteurs de serie verlaten. Nu gaat Stephanie van Eer ook uit GTST, wat betekent dat alle nieuwe acteurs die in 20`16 of 2017 kwamen, sinds 2020 allemaal zijn vervangen. Leer je ze allemaal kennen. Moeten de actrices en acteurs die toen in de serie kwamen weer weg. De zeer herkenbare gezichten mochten blijven.