Cecilia Adoree is een Beetje Preuts

Cecilia Adoree vraagt op haar instagram of er een plek is waar je in een mooie omgeving een kamer kan huren voor een weekendje weg met een bad met mooi uitzicht. Laat ze een plaatje van het internet zien (is zij niet op die foto) waarbij iemand midden in het bos, geen mens te bekennen, in bad gaat en mensen die persoon nog niet bloot kunnen zien. Maar daar vertelt Cecilia dat dat te heftig voor haar is. Ergens naakt gaan waar geen mens te bekennen is. En als er iemand zou lopen, zou je haar toch niet zien aangezien zij in dat bad zou hebben gezeten. Dit geeft natuurlijk aan dat zij totaal niet naakt in een film zou willen spelen. Dus mensen die denken dat zij naakt in een blad of film durft, kunnen het dus vergeten. Zie plaatje hieronderin waar iemand anders in dat bad zit (niet zij) en zij aangeeft dat ze dat niet durft.